De perfecte strandtas!

20 april 2018

Beter organiseren? Of een Tas in Tas?

Het klinkt vrij simpel maar aan het einde van de dag is er niets meer over van het beter organiseren en ben je weer op zoek naar bijvoorbeeld je sleutels.

Dan toch maar voor de optie van tas in tas? Je zou haast zeggen; Ja! Maar laten we weer even terug gaan naar je begin, je wilt niet sjouwen met een extra tas en dat is dan nog weer los van het feit dat je die ook de hele tijd in de gaten moet houden. 

Label•88 heeft voor het strandtassen probleem een oplossing! Organisren hoeft niet en die extra tas kan gewoon lekker thuis blijven! Het keycordtasje is namelijk de oplossing, het is het perfecte strandtasje, lekker klein met genoeg ruimte voor je mobiel, geld, passen en je sleutels. Je kunt het keycordtasje om je nek of crossbody dragen, heel handig als je wat te drinken gaat halen of een stuk langs het strand wilt lopen.

En mocht je het keycordtasje toch liever in de grote strandtas willen hebben dan kan dat ook zonder er telkens naar lopen zoeken. Het keycord kan heel simpel aan de hengels van je strandtas vast gemaakt worden, op die manier vis je hem zo uit de strandtas (ook als het een bende is) en kan niemand er mee aan de haal gaan.

Het keycordtasje is dus het perfecte strandtasje! 

Uiteraard, in het hele verhaal, zijn we wat vergeten. Het keycordtasje is niet alleen een perfect strandtasje het is een daarnaast ook nog eens een stoer, hip leren tasje. 

Veel strand plezier.


‹ Terug naar het overzicht